Aankoopbegeleiding T 085 00 30 222 M info@wooncorrect.nl

Kies voor de kennis en ervaring van Wooncorrect bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Waarom een aankoopmakelaar in de hand nemen voor uw nieuwe woning? Wooncorrect heeft de kennis en ervaring met betrekking tot het aankopen van woningen. Er zijn u reeds velen tevreden klanten voor gegaan die met succes gebruik hebben gemaakt van onze dienstverlening.

Hoe werkt het?

U wilt graag gaan verhuizen en bezoekt verschillende woningen. De valkuil waar u als potentieel koper mee te maken krijgt is 'emotie'

Waarschijnlijk heeft u een woning tijdens de bezichtigingen al ingericht in uw gedachte en als u eenmaal gevoeld heeft dat, dat uw nieuwe 'thuis'wordt wilt u logischerwijs de woning ook graag aankopen. U laat zich verleiden tot de valkuil, en de verkoop skills van de verkopend makelaar en dat drijft de prijs nog verder op. U betaald daardoor te veel voor de woning omdat u deze zo graag wilde en het plaatje in zijn geheel klopte.

Het voordeel van een aankoopmakelaar

In opdracht van u gaan we mee met het bezichtigen van de nieuwe woning die u op het oog heeft. Wooncorrect bekijkt de woning(en) met een geheel andere blik, en zal u behoeden voor de valkuil van 'emotie' .

We kijken helemaal niet of die bank leuk staat in dat knusse hoekje, nee wij kijken naar de constructie, de afwerking en het gehele plaatje van de woning, de buurt waar deze is gelegen en de bekendheid van de omgeving en uiteraard de waarde van de woning. Na elke bezichtiging zullen wij uw en onze bevindingen bespreken, waardoor u per woning naast uw eigen beeld het objectieve beeld van ons als makelaar kunt leggen. Daarbij kijken we in het kadaster en vragen naar mogelijke erfdienstbaarheden.

Zo komen we gezamenlijk uiteindelijk bij de woning waarbij het totaalplaatje klopt: uw nieuwe woning!!!

Onderhandelingen

Vervolgens gaan wij als uw aankoopmakelaar de onderhandelingen openen, met een vrij vizier en zonder emotie. Daar zijn we goed in! Waar u eerder toegeeflijk zou zijn stelt Wooncorrect zich zakelijk op. Dit gaat u GEGARANDEERD een goedkopere koopsom opleveren dan wanneer u zelf de onderhandelingen zou voeren.

Mocht u interesse hebben in onze aankoop skills twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in,

Zwijndrecht 

Stationsweg 41f telefonische te bereiken op 085 00 30 222

Steenbergen

Grote Kerkstraat 25

Mailen kan uiteraard ook naar: info@wooncorrect.nl